Tietoa meistä

MKM-Tech. Oy on Valkeakoskella toimiva monialayritys.

Tietokoneosastomme myy ja huoltaa sekä pöytäkoneet että kannettavat. Teemme korjausarvioita vakuutusyhtiölle ja myös hoidamme myös korjauksen kokonaisvaltaisesti. Kokoamme yksilöllisiä tietokoneita eri käyttötarkoituksiin, koteihin, yrityksiin ja teollisuuteen.

Rakennamme myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä pelikoneita.

Uutuutena valikoimassamme ovat leasingkäytöstä palautuneet yrityskannettavat Windows 10 ja Windows 7 -käyttöjärjestelmällä.

Lisäksi yrityksemme maahantuo varaosia ja tarvikkeita pienkoneisiin (moottorisahat & ruohonleikkurit). Yritys on toiminut vuodesta 1987 lähtien.

Pienkoneissa edustamme laatumerkkejä kuten Echo, Briggs&Stratton, MTD, CubCadet.

Valokuvaus osastoltamme mm. studio- ja kuvientulostuspalvelut.

Matkahuollon palveluita tarjoamme Valkeakoskella keskeisellä paikalla linja-autoasemalla. Palvelumme kattaa laajasti Matkahuollon pakettipalvelut ja bussikortit. Nouto- ja jakelupalvelua hoidamme omalla kalustollamme.

Takuu: Uusilla tuotteilla on normaali valmistajan takuu ja käytetyillä tuotteilla takuu on 6 kuukautta. Takuu asioissa ensin haluamme vikakuvauksen sähköpostilla osoitteeseen myynti@mkm-konekeskus.com. Viallisen tuotteen korjaus on aina ensisijainen vaihtoehto. Takuu ei koske ohjelmistovikoja. Palautuksesta joka johtuu muusta kuin takuunalaisesta laiteviasta veloitamme 60 euron tarkastusmaksun.

 

Yhteystiedot

Puhelin

03 588 2230

Sähköposti

mkm@mkm-konekeskus.com

myynti@mkm-konekeskus.com

 

Käyntiosoite

Osoite

Apiankatu 4
37600 Valkeakoski

Aukioloajat

Ma–Pe 9 – 17